Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Nyilas (XI.22-XII.21.)

  A Nyilas jegy szülöttei céltudatosak és kifejezetten érdeklődőek, a tudományok iránt nagyon elkötelezethettek. Ugyanakkor kissé türelmetlenek, nem tűrik jól, ha bármire is várniuk kell. Segítőkészek, humánosok és mindig szeretnek új dolgokat tanulni. Még a negatív visszajelzéstől sem riadnak vissza. Szerencséjük, hogy nem csak vonzódnak a luxus élethez, de megvan a képességük, hogy megteremtsék maguknak azt. Nem félnek a szélsőségektől, sőt gyakran keresik az extrém helyzeteteket, kihívásokat. Többnyire becsületesek, de néha-néha bizony simlisségen kaphatjuk őket, de ilyenkor is szeretnek jó színben feltűnni, és nagyon hálásak, ha nem buktatják le őket.
   
  A Nyilas horoszkópja a 2017-es évre

  Munka

  2017 számodra a munka terén nem hoz nagy változásokat, kiegyensúlyozott éved lehet. Maradj mindig türelmes, a várt jutalom, fizetésemelés is el fog jönni. Előfordulhat, hogy egy munkatársad beléd köt, elkezd kritizálni, de próbáld meg nem magadra venni, lehet, hogy azért sérteget, mert titokban a pozíciódra fáj a foga. Azzal jársz a legjobban, ha nem veszed fel bántásait, és kedves és mosolygós maradsz, még egy élesebb szurkálódás után is. Ezzel egyrészt meglepetheted, másrészt magadnak és sokkal kevesebb stresszt okozol majd.
   

  Szerelem

  Egyedülállóknak
  2017 elején egy új ismeretlen dúlhatja fel eddigi nyugalmadat. Eleinte kecsegtető lesz közeledése, de később rájöhetsz, hogy nem illetek össze, de nehéz lesz visszautasítanod. Azt tanácsoljuk, hogy merj nemet mondani, mert a csillagok állása szerint az év második felében megismerhetsz egy olyan embert, akivel gondolkodás nélkül leélnéd az életed. Ehhez azonban Te is kellesz. Kapcsolj ki a mókuskerékből, szánj időt magadra, pihenj sportolj, és ha teheted, menj el a kényeztető wellness hétvégére. A kikapcsolódás helyre billentheti az egyensúlyt benned, és nagyobb eséllyel leszel nyitott a pozitív energiákra!
   
  Párkapcsolatban élőknek
  Az év elején párodnak nagy szüksége lehet rád, figyelj rá oda, semmiképp se hanyagold el. Félreértések, kommunikációs problémák és egy harmadik felbukkanása áshatja alá kapcsolatotokat. Fontos, hogy mindig beszéljétek át a felmerülő gondokat, hogy ne gyűljenek fel bennetek a sérelmek. 2017 telén helyre állhat az egyensúly, de sok megoldandó dolgotok lesz. Ha odafigyeltek egymásra, ez az év is csodálatosan telhet együtt!
   

  Egészség

  Egyszerre pozitívan és negatívan is alakulhat a 2017-es éves egészséged szempontjából. Főként a melegebb hónapokban érdemes odafigyelned. A következő évben leginkább a gyomrod rendetlenkedhet, előfordulhat, hogy savasodással találod szembe magad. A gyomorproblémákat rendszeres, egészséges táplálkozással, testmozgással és szükség esetén probiotikumokkal kezelheted. 2017-ben az immunrendszered is legyengülhet, könnyebben fogsz megfázni, éppen ezért javasoljuk a vitaminok szedését.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső