Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Mérleg (IX.23-X.22.)

  A Mérleg számára nagyon fontosak a baráti, érzelmi kapcsolatok, nagy hatással vannak rá a közelálló emberek. Szereti a kihívásokat és az új dolgokat. Nem véletlenül vált gyakran lakó- vagy munkahelyet. Emellett kiegyensúlyozott életre törekszik. Könnyen barátkozik, és mindig kiáll szerettei mellett. 

  Mérleg horoszkópja a 2017-es évre

  Munka

  2017 izgalmas, kihívásokkal teli esztendőnek ígérkezik számodra. Az év elején egy új állás lehetősége merülhet fel! Ha álláskereső vagy, ne habozz elfogadni, de, ha van munkád, akkor is érdemes lehet megfontolni a váltást. Nemcsak anyagilag, de munkavégzés szempontjából is érdekes, jó lehetőségek várhatnak másutt. A munkahelyeden az egész évben sok munkának nézhetsz elébe, de a fáradozásaidért megkapod majd a jól megérdemelt jutalmat. 
   

  Szerelem

  Egyedülállóknak
  Az év eleje új izgalmakat hozhat a szerelem terén a Mérleg számára. Új kapcsolat lehetősége merülhet fel egy eddig ismeretlen személlyel. Könnyen elragadhat a szenvedély, azonban érdemes óvatosnak lenni, „nem minden arany, ami fénylik”. A csillagok állás szerint nyáron végre betoppanhat egy olyan ember, akivel érdemes lehet mélyebben kapcsolatot kialakítani. Lehetséges, hogy elsőre közömbös leszel iránta, de minél többet beszélgettek, felgyúlhatnak benned az érzések. Fontos, ne a külső alapján ítélkezz, az érzékeid ugyanis megcsalhatnak. Adj esélyt olyanoknak is, akik nem feltétlenül az eseteid.
   
  Párkapcsolatban élőknek
  Sok megpróbáltatás elé nézhettek kedveseddel a 2017-es évben. Habár sok jó dolog is fog történni köztetek, nem várt problémák merülhetnek fel: eltérő jövőkép, régi viták fellobbanása tavasszal, elégedetlenség nyáron, bizonytalanság ősszel. Ősz végén azonban helyre állhat az egyensúly, kitisztulnak a problémák, és újra mertek közös célokon álmodozni. Az év vége ismét harmóniát és szenvedélyes pillanatokat hozhat. Tartsatok ki egymás mellett, megéri!
   

  Egészség

  A csillagok arra intenek, hogy 2017-ben fokozottan ügyelj vérnyomásodra, főként az év első felében. Fontos, hogy kiegyensúlyozott legyél, nemcsak testileg, de lelkileg is, ezért jóga ideális testmozgás lehet számodra ebben az évben! Bármilyen rendszeres sport segíthet, hogy könnyebben vedd az akadályokat, és lecsökkentsd magadba a stresszt. Ne feledd, akkor leszel a legellenállóbb a betegségekkel szemben, ha lelkileg is kiegyensúlyozott vagy!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső