Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Kos (III. 21 – IV. 20.)

  A Kos jegyűeket általában akaratosság jellemzi, ugyanakkor bátrak és mindig nyitottak új az dolgokra. Függetlenek, szabadok próbálnak maradni, emellett nagyon őszinték és szenvedélyesek. Nagyon segítőkészek, szeretek adni, akár anyagi, akár lelki támogatásról legyen szó. Ugyanakkor néha túlzásokba esnek a nagy tenni vágyás közepette. Egy biztos, a Kos nem egyszerű természet, nem könnyű mellette megmaradni, de megéri!
   
  A Kos horoszkópja a 2017-es évre

  Munka

  2017-ben sokkal szerencsésebb leszel a munkában, mint az elmúlt esztendőben. Lelkesebb leszel, energikusabb, és ezt természetesen feletteseid is észreveszik majd. A pozitív hozzáállásod, kreativitásod és töretlen lelkesedésed, karriered előmentére is kihathat! Ugyanakkor ne hagyd, hogy mindent eluraljon a munka, próbálj meg időt szentelni a kikapcsolódásra és pihenésre is. Emellett maradj mindig megfontolt, ha van egy jó ötleted, akkor aludj rá egyet mielőtt kitálalsz. Ne feledd, sose ronts ajtóstul a házba!
   

  Szerelem

  Egyedülállóknak
  2017 a változás éve lehet a Kos számára a szerelem terén. Pozitív irányba fordulhatnak a dolgok, ehhez azonban a Te közreműködésedre is szükség van. Próbálj meg magadba nézni, és megkeresni, hogy miben lenne érdemes változtatnod. Lehetséges, hogy néha túlzottan komolyan és szigorúan nézed a dolgokat, és ez a párválasztásra nincs pozitív hatással. Legyél nyitottabb, ne vonj falat magad köré, merj új embereket megismerni. Emellett némi külső változatásra is érdemes lehet áldozni, mert megtérülhet. Keresd fel az év elején fodrászod, kozmetikusod, kezdj el új ruhákat hordani, hogy megújult külsővel vághass neki az ismerkedésnek!
   
  Párkapcsolatban élőknek
  A tartós kapcsolatban élő Kosnak is hozhat meglepetéseket a 2017-es év, pozitív és negatív szempontból egyaránt.A csillagok állása szerint a Kos a szokásosnál jobban vágyhat a szabadságra, függetlenül attól, hogy harmonikus-e kapcsolata vagy sem. Sok bonyodalmat hozhat a tavasz, valamint a nyár közepe. Egy kis önvizsgálat és önuralom segítségével azonban sikerülhet önuralmat gyakorolnod magadon, és újra egyenesben hozhatod kapcsolatodat. Figyelj arra, hogy sose bántsd meg feleslegesen párodat, ha elégedetlen vagy, előbb nézz magadba. Egy-egy izgalmas programmal és különleges éjszakával újra fellángolhat köztetek a lamúr. 
   

  Egészség

  A 2017-es évben poztív és negatív dolgokra is számíthatsz. Fontos, hogy próbáld megtartani a belső egyensúlyt, így fizikailag is egészséges maradhatsz. Ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad a lelki problémák. Próbáld meg minimalizálni a stresszt, és csökkentsd a szorongást okozó tényezőket az életmódodban. Gondolj csak bele, ha idegeskedsz, attól nem fog semmi változni, legfeljebb belső egyensúlyod billen meg. Ha nem figyelsz oda, immunredszered legyengülhet és a vérnyomásoddal is gondok lehetnek. Fontos, hogy 2017-ben is rendszeresen sportolj, és figyelj oda a kiegyensúlyozott, vitaminokban gazdag táplálkozásra.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső