Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Ikrek (V.21-VI.21.)

  Az Ikrek jegyűek általában nagyon intelligensek, könnyen tanulnak, nehezebb összefüggéseket is gyorsan megértenek. Szeretik a változatosságot, akiket közel engednek, azokért sok mindenre képesek. A veszteséget azonban nehezen viselik, egy kudarc könnyen elbizonytalaníthatja őket. Az Ikrek gyengébb idegzetűek, ezért gyakran hangulatuk is ingadozik. Ennek ellenére nagyon szociálisak, imádnak beszélgetni, szükségük van a folyamatos kommunikációra barátaikkal, szeretteikkel.
   
  Az Ikrek horoszkópja a 2017-es évre

  Munka

  Szerencsés évnek nézhetsz elébe munka terén 2017-ben. Feletteseddel elsimulhatnak a korábbi konfliktusaitok, sokkal jobban fogtok tudni együttműködni, mint az elmúlt évben. Új, előnyös oldalaidat is sikerül majd megmutatod, ami arra ösztökélheti főnöködet, hogy új, érdekes feladatokat bízzon rád. Ugyanakkor tavasszal egy átmenteti nehezebb időszak is következhet, sok bizonytalansággal. Próbáld meg ilyenkor is elkerülni a stresszt, ha van időd, kapcsolj ki a mindennapok fáradalmaiból, és menj el kirándulni. Ősz elején megint nehezebb idők jöhetnek, előfordulhat, hogy fásult leszel, és ez munkádra is kihat majd, légy kitartó, mert téltől ismét megújult erővel vetheted bele magad a munkába!
   

  Szerelem: 

  Egyedülállóknak
  Ha nincs párod, a 2017-es év csupa meglepetést hozhat számodra, jó és sajnos rossz értelemben is! Az év elején sok alkalmad lesz az ismerkedésre. Azt ajánljuk, ragadd meg az alkalmat, és vesd be magad, hiszen bármikor betoppanhat az az ember, akivel komolyabb kapcsolatot alakíthatsz ki. Az év második felében érdemes kicsit óvatosabbnak lenned, lehetséges ugyanis, hogy olyasvalaki kopogtat, akinek nem tiszták a szándékai. Merj nemet mondani!
   
  Párkapcsolatban élőknek
  Az év eleje zökkenőmentesen alakulhat köztetek. Tavasztól azonban a fétékenység is felütheti a fejét valamelyikőtök részéről, lehetséges, hogy teljesen alaptalanul. Próbálj meg mindig higgadt maradni, gondolkodj, mielőtt cselekszel. Nehogy egy-egy alaptalan gyanúsítással ásd alá a köztetek lévő bizalmat és harmóniát. Ugyanakkor legyél őszinte, merj beszélni az érzéseidről, hosszú távon építően hathat a kapcsolatotokra a folyamatos kommunikáció.
   

  Egészség

  Az év elején, a hidegebb hónapokban a csapadékos, szürke, hideg idő miatt előfordulhat, hogy depressziós gondolatai támadnak, és sajnos ez étvágyára és emésztésére is kihathat. Megeshet, hogy vérnyomásproblémákkal is szembe kell néznie. Érdemes 2017-től kialakítani egy kiegyensúlyozottabb életvitelt, kezdve a rendszeres reggelikkel. A kora reggeli evés csökkenti a napközbeni nassolási kedvet, kiegyensúlyozza az energiaellátást, és nem utolsú sorban a túlsúlytól is megóv.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső