Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Halak (II.20-III.20.)

  A Halak jegy szülöttei önzetlenek és romantikusak, ez az oka annak, hogy folyamatosan álmodoznak. Gyakran a valóság elől egyfajta fantáziavilágba menekülnek. Szerények, de szeretik, ha körülöttük forognak a dolgok. Nagyon félnek a csalódásoktól, de legtöbbjük nagyon szerencsés, és ritkán kapnak pofonokat az élettől. Általában a békét és biztonságot preferálják, fontos számukra a meleg otthon, a magányt nagyon nehezen tűrik. Sokan lesznek közülük művészek, általában humán területen helyezkednek el. A jegy szülöttei között sok a zenész, a festő és az író.
   
  A Halak horoszkópja a 2017-os évre

  Munka

  Sok munkát hozhat a 2017-es év, de örülhetsz, mert mindez nem marad jutalom és elismerés nélkül. Kereseted emelkedhet, ha elég kitartó vagy, akár bónuszt is kaphatsz. Légy óvatos, előfordulhat, hogy egy rossz helyen elejtett mondat miatt egy pletykás kollégád megpróbál besározni a főnököd előtt. Arra biztatunk, hogy álld a sarat, és ne hagyd magad behúzni a csőbe. Egy kecsegtetető új álláslehetőség is felbukkanhat, amit érdemes fontolóra venni. Fontos az is, hogy ne dolgozd agyon magad, hagyj időt a pihenésre, kikapcsolódásra és a sportra is.
   

  Szerelem

  Egyedülállóknak
  2017-ben végre harmóniába kerülhetsz saját magaddal, és lesz időd az ismerkedésre is. Lehetséges, hogy él benned egy kép az „ideális partnerről”, de vigyázz ne hagyd, hogy az álmodozás túlzottan a hatalmába kerítsen. Olyan személyeknek is érdemes lehet esélyt adni, akik elsőre nem illeszthetőek bele az általad megkomponált keretbe. A csillagok arra intenek, hogy fokozottan ügyelj belsőd és külsőd harmóniájára – egy kényeztető wellness, egy jó kis jóga, egy új frizura, vagy esetleg egy új ruha nem árthat meg.
   
  Párkapcsolatban élők
  A 2017-es év csodálatos álomutazás lehet kedvesed és közted, mivel az eddigi feszültségek és konfliktusok feloldódhatnak. Az egyensúly helyreállására március és július között lehet számítani, ettől fogva sokkal harmonikusabb lesz kapcsolatotok. Vigyázz, ősszel felbukkanhat egy rég nem látott ismerős, akik felbolygatatja kapcsolatod nyugalmat, de őszinteséggel és türelemmel leküzdhetitek a nem várt nehézséget!
   

  Egészség

  A következő évben az emésztéseddel akadhatnak gondok, de a rostban gazdag táplálkozással és az rendszeres testmozgással kiküszöbölheted a problémákat. Ha 2017-ben utazni indulsz, figyelj nagyon oda, mivel a csillagok állása azt mutatja, hogy a következő évben kisebb baleset is érhet útközben. Ha olyan országba indulsz, ahol veszélyes, hazádban ismeretlen betegségek kaphatóak el, semmiképp se felejtsd el beadatni a kellő védőoltásokat!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső