Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Bika (IV.21-V.20.)

  A Bika jegy szülöttjei legtöbbször nyugalomra törekszenek, fontos számukra, hogy érzelmi és anyagi biztonság vegye őket körül. Ennek érdekében mindent meg is tesznek, nagyon kitartóak mind a munkában, mind szerelmi, baráti kapcsolataik terén. A változásokat azonban rosszul viselik, és nem szívesen hoznak hirtelen döntéseket. Emellett sokukra jellemző a konokság, gyakran órákig hajtogatják igazukat, viszont nagyon odaadó és kitartó barátok, partnerek. Jól kezelik a kényes szituációkat, és jó tanácsokat adnak a környezetükben lévőknek is. Szeretik a természetet, jó ízléssel rendelkeznek, empatikusak, ugyanakkor olykor hatalmas erővel tőr belőlük ki a féltékenység.
   
  A Bika horoszkópja a 2017-es évre

  Munka: 

  2017-ben sok munka vár rád, ami rengeteg odafigyelést, energiát és szorgalmat igényel, de természetesen a rengeteg fáradozás meghozza majd jutalmát. Sok erőre és kitartásra lehet szükséged mindehhez, éppen ezért azt tanácsoljuk, hogy próbálj meg minél kevesebbet stresszezni, és, ha van lehetőséged kapcsolódj ki. A megfelelő alvással és sporttal plusz energiát nyerhetsz. Áldozz időt munka mellett a mozgásra is, hidd el, ez hosszú távon a munkádra is jó hatással lesz majd. Előfordulhat, hogy 2017-ben több álláslehetőség közül is választhatsz majd, érdemes lehet belevágni az újba!
   

  Szerelem

  Egyedülállóknak
  Jó hírünk van: a 2017-es év szerencsés lehet a szerelem szempontjából szingli a Bika jegy szülöttjének. Minden eddiginél aktívabb, szociálisabb és kiegyensúlyozottabb leszel, ami bizony a szerelmi életedre is kihat majd. Sorsfordító év következhet, és nagy esély van rá, hogy betoppanjon a nagy Ő - aki igazi társ és barát is tud lenni egyben. Az igazi szerelem megtalálására a csillagok állása szerint februártól június végéig, valamint október második felétől van nagy esélyed. Ha növelni szeretnéd esélyeidet, akkor érdemes a külsőleg is kicsit változtatni – kezdj el rendszeresen sportolni, vágass magadnak új frizurát, és ha teheted, járj el gyógyfürdőkbe, hogy kiegyensúlyozott és friss maradhass.
   
  Párkapcsolatban élőknek
  A 2017-es év harmóniát és boldogságot hozhat a Bika számára, ám ezért neki is tennie kell. Ahhoz, hogy megtartsd a másik bizalmát, maradj mindig őszinte partnereddel, merd kimondani érzéseidet. A csillagok állása szerint erre szerencsére számos lehetőséget lesz, hiszen végre sokkal több időtök juthat egymásra, mint eddig. Ugyanakkor egy-egy rosszul elejtett mondat félreértésekhez vezethet, és előfordulhat, hogy megbántódtok egymásra, elmérgesedik köztetek a viszony. Egy-egy összebújás, intim pillanat azonban újra kihozhatja belőletek a gyengédséget, és segíthet abban is, hogy elsimuljanak a konfliktusok.
   

  Egészség

  Az elkövetkező évben nagyon oda kell figyelnie a Bika jegy szülöttjének. Ugyanis a hideg időben könnyen utolérheti a megfázás, főként az év első felében. Érdemes felvérteznie immunrendszerét a kiegyensúlyozott, rendszeres életmóddal és vitaminkúrával. Fontos odafigyelnie az emésztésére is, főként a melegebb hónapokban, tavasztól őszig. Kerülje a mirelit és a túl cukros, valamint a túl zsíros ételeket. A stressz hatására idén előfordulhat, hogy bizonyos helyeztekben figyelmetlenné válik, ezért fokozottan érdemes odafigyelnie testi épségére is. Nem árt többször is körülnézni, mielőtt az úttestre lép! 
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső