Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Bak (XII.22-I.20.)

  A Bak jegyűek általában nagyon kitartóak, türelmesek és szívósak. Hatalmas életkedvűk van, mégis sokszor önfejűek és piszkálódók. Gyakran láthatjuk pesszimistának őket, de ez inkább a visszafogottságuk számlájára írható. Félnek a csalódásoktól, ezért nem isznak előre a medve bőrére. Kifejezetten jó vezetőképességgel vannak megáldva, ha irányító pozícióba kerülnek, előfordulhat, hogy mások helyett is dolgoznak. Empatikusak, emberszeretőek, még saját maguk kárára is képesek másokon segíteni. Hihetetlen ragaszkodóak, nemcsak családjuk, barátaik, de környezetük, munkájuk, lakhelyük mellett is végsőkig kitartanak. Emellett nem tántorítja el őket a kudarc, képesek felállni és újrakezdeni, általában nem a sebeiket nyalogatják, hanem előrenéznek.
   
  A Bak horoszkópja a 2017-os évre

  Munka

  Alaposan fel kell kötni a gatyát a 2017-es évben, hiszen dolgos év várhat rád. Megeshet, hogy plusz munkát kapsz, amivel nehezebben birkózol meg a többi tevékenység mellet, és kevesebb elismerésben részesülsz majd, mint amit megérdemelnél. A tavaszi szelek azonban megújulást hozhatnak, végre levegőt kaphatsz a sok munkától, és főnököd is értékelni fogja teljesítményedet. Fontos, hogy a munka mellett hagyj időt a pihenésre és mozgásra, ha lesz időd, menj el kirándulni a természetbe.
   

  Szerelem

  Egyedülállóknak
  Egy olyan személyhez kerülhetsz 2017-ben egyre közelebb, akit már ismersz, de eddig barátként tekintettél rá. Ha élvezed a közösen eltöltött időd, merj belevágni a komolyabb kapcsolatba. A szenvedély és a barátság összefonódása egy igazán harmonikus kapcsolatot alapozhat meg. Ha azonban úgy érzed, hogy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra, lépj hátrább, és tartsd meg barátnak.
   
  Párkapcsolatban élőknek
  Az év elején a megszokottnál kritikusabb leszel majd pároddal, ami gyakran okozhat bizonytalanságot benned, de segíthet tisztázni az érzéseidet is. Tavasszal kiegyensúlyozott lehet kapcsoltatok, a nyár azonban veszélyeket rejt. Figyelj, hogy ne hanyagoljátok el egymást, mert az hosszú távon elhidegülést eredményezhet. Ősszel kommunikációs problémáitok lehetnek, és ez konfliktusokat generálhat. Novemberben fellángolhat köztetek a szunnyadó fizikai szenvedély, decemberben pedig a mély érzelmek kerülnek előtérbe. 
   

  Egészség

  2017-ben fokozottan figyelj oda egészségedre. Érdemes végre elmenni egy átfogó kivizsgálásra. Ne halogasd, az a legjobb, ha még év elején kérsz időpontokat az orvosoktól! Kerüld a stresszt az egész év során, ugyanis a csillagok állása szerint nagyobb esélyed van idén a magas vérnyomásra és a kellemetlen gyomorpanaszokra. Ne hagyd, hogy az idegesség eluralkodjon rajtad. Ha kezdődik a stressz, menj inkább el sportolni, vagy járj egyet, és szellőztesd ki az agyad!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső