Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Szilveszter Kis Grófoval és Kökény Attilával



  • Koncert Disco
  • Település
    Debrecen
  • Telefon
    +36 70 636 6670
  • Írjon e-mail-t
  • Helyszín jellege
    Rendezvényhelyszín
Szilveszteri buli Debrecenben, a Kerekerdő Rendezvényházban Kis Grófoval és Kökény Attilával, ahol a fergeteges buli mellett svédasztalos vacsora is vár.

Program:

19:00: Kapunyitás
20:00-tól: Vacsora
23:00: Kis Grófo
24:00: Éjféli koccintás Kis Grófoval
01:15: Kökény Attila
 

Menü:

Svédasztalos menü:
  •  Sós masni az asztalra bekészítve
 
Hidegsültek, saláták:
  • Gödöllői jércemell
  • Borskérges debreceni karaj
  • Kandírozott gyümölcsös pulyka galantin
  • Hideg libamájpástétom, ecetes lilahagyma lekvárral
Puszta íze válogatás:
  • Házi töpörtyű, roppanós bőrével
  • Főtt-füstölt csülök-karikák, mangalica fasírtgolyók
  • Friss kerti zöldekkel, tüzes paprikakrémmel
  • Hagymás burgonyasaláta, franciasaláta
  • Görög saláta feta sajttal, Unicumos Cézár saláta jércemell darabokkal
  • Almás kukorica saláta kaprosan
 
Meleg ételek:
  • Vörösboros marhalábszár pörkölt erdei gombával, vajas galuskával
  • Zöldfűszeres csibefalatok pirított panko morzsában
  • Mézes chilis pikáns malaccsemege „gourmet” módra pezsgővel nyakon öntve
  • Gratinírozott brokkoli a’la quattro formaggi
  • BBQ fűszeres csirkeszárnyak
  • Szuvidált dijoni sertés flekken
 
Desszert:
  • Múlt idéző házi süteményválogatás
  • Részeges Panna cotta aperitif módon tálalva
  • Húzott rétes variációk vanília öntettel (túrós, meggyes, almás)
  • Gyümölcstál
Éjféli menü:
  • Korhely Kerekerdő módra
  • Krémes lencsefőzelék
  • Grillezett kolbásszal
  • Roppanós virsli mustárral kemencés kenyérrel
 

Jegyár:

16.000 Ft/fő, amely tartalmazza a korlátlan étel- és italfogyasztást és a programon való részvételt. 
Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket

Hasonló programok

Keresés

Hírlevél feliratkozás

Minden ami buli, szállás és stílus. Értesülj emailben!