Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
  • Pezsgő alapú koktélok

    Bellini 

    Bellini

     
    1 dl Prosecco
    2 cl őszibarack püré
    1 cl őszibarack likőr
    elkészítés: az összetevőket keverőpohárban gyengéden keverd meg, majd szűrd át a pezsgőspohárba
    díszítés: friss őszibarack szelet vagy Physalis
      
     
     
     
      
     

    Champagne Cocktail 

    Champagne Cocktail
    1 dl száraz pezsgő
    kockacukor
    Angostura Bitter
    1 cl Cognac
    elkészítés: egy Angosturával átitatott kockacukrot tégy a pezsgőspohárba, töltsd fel szárazpezsgővel, öntözd meg az ital tetejét Cognac-val, permetezd meg a narancshéj illó olajaival
      
     
     
     
     
     

    Cherry Blossom 

    Cherry Blossom
    1 dl rosé pezsgő
    2 cl cseresznyevirág szirup
    friss gyümölcsök
    elkészítés: az összetevőket töltsd jégre egy borospohárba, majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
      

     

     
     
     
     
     

    Green Fizz

    Green Fizz
    1 dl száraz pezsgő
    2 cl zöldalma szirup
    elkészítés: az összetevőket keverőpohárban gyengéden keverd meg, majd szűrd át a pezsgőspohárba
    díszítés: friss zöldalma, koktél cseresznye
      
     
     
     
     
     
     
     

    Kir Royale 

    Kir Royale
    1 cl Créme de Cassis
    1 dl száraz pezsgő
    elkészítés: az összetevőket töltsd hűtött pezsgős pohárba majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
    díszítés: ribizli fürt 
     
     
     
     
     
     
     
     

    Mango Champagne 

    Mango Champagne
    1 dl száraz pezsgő
    2 cl mangó püré
    elkészítés: az összetevőket keverőpohárban gyengéden keverd meg, majd szűrd át a pezsgős kehelybe
    díszítés: friss mangó 
     
     
     
     
     
     
     
     

    Mimosa

    Mimosa

     
    ½ frissen préselt narancslé
    ½ száraz pezsgő
    elkészítés: az összetevőket töltsd hűtött pezsgőspohárba majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
    díszítés: friss narancs cikk 
     
     
     
     
     
     
     
     

    Paris-Paris 

    Paris-Paris
    1 dl szárazpezsgő
    2 cl Chambord
    elkészítés: az összetevőket töltsd hűtött pezsgőspohárba majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
    díszítés: friss szeder, vagy bármilyen elegáns friss gyümölcsdísz
      
     
     
     
     
     
     
     

    Paris – Tokyo Fizz 

    Paris – Tokyo Fizz
    1 dl szárazpezsgő
    2 cl Midori Melon Liqueur
    elkészítés: az összetevőket töltsd hűtött pezsgőspohárba majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
    díszítés: Honey Dew – mézharmat dinnye 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Passion Fizz 

    Passion Fizz
    1 dl száraz pezsgő
    1 cl passion fruit szirup
    elkészítés: az összetevőket töltsd hűtött pezsgőspohárba majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
    díszítés: friss passion fruit
      
     
     
     
     
     
     
     

    Rosale 

    Rosale
    1 cl Monin Rose szirup
    1 dl száraz pezsgő
    ehető rózsaszirmok
    elkészítés: a pezsgőspohár aljára tölts rózsaszirupot és óvatosan töltsd rá a pezsgőt, adj hozzá keverő pálcát
    díszítés: ehető rózsaszirmok
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés

Hírlevél feliratkozás

Minden ami buli, szállás és stílus. Értesülj emailben!