• Strobing! Micsoda?!

    Ennek a technikának az a lényege, hogy finom és csillogó megjelenést adjon az arcnak. Ez azt jelenti, hogy fényt (csillogást, ragyogást) adunk az arcnak azon részeire, amiket fény ér – vagyis a homlok közepére, a szemöldök csont és szemöldök fölötti részre, orrnyeregre és orrcsúcsra, az arccsontunkra és az arckontúr alatti részre, no meg egy kicsit az állunkra is. Ha kivágott ruhát veszünk fel, rakjunk egy kicsit a kulcscsontra is.

    Nos, ez így néz ki: 
    ###ROADBLOCK1###
    Hogyan lehet ezt kivitelezni és milyen bőrre jó ez?

    Jól mutat normál és szárazabb bőrre, így akinek zsírosodásra hajlamos, az figyeljen oda kicsit jobban. Tudjátok, a zsíros és zsírosodásra hajlamos bőr jobban fénylik, és ha túl sokat „csillogtatjuk meg” az arcunkat az már nem olyan hatást fog kelteni, mint amit szerettünk volna elérni.
     
    Ebből létezik krém és préselt kompakt változat. Krémes fajtához szivacsot nem javaslok, mert a termék beszívódik a szivacsba. Inkább ujjal, vagy használjunk ecsetet. Ha alapozó előtt használjuk, az egész arc ragyogni fog, ha utána, akkor csak az adott helyeket emeli ki az arcon. Egy terméket használjuk egyszerre, vagy krémet vagy préselt (kompakt) highlightert. Az utóbbinál pofon egyszerű a felvitel, pirosító előtt vagy után a járomcsont és egyéb helyeken egy tiszta ecsettel (vagy ujjal) finoman vigyük fel. A kevesebb néha több alapon, először kicsit használjatok, ezt még fokozni lehet ha szükséges.
     
    Remélem mindenkinek tetszeni fog az eredmény, és ne felejtsétek el otthon legyakorolni!
    Íme az én szívszerelmem strobing-témában és imááááádom!!!