• Őrült hacukák karácsonyra és szilveszterre

    Az év utolsó napjaiban mindent, de tényleg mindent magadra aggathatsz. Világítós cipő, elrettentő pulcsi, avagy csillámszakáll – érdemes kiaknázni a ilyenkor a lehetőségeket. Íme néhány eszméletlen szemtelen tipp.
     
    ###ROADBLOCK1###
     

    Talpig diszkóban

    Ha igazán feltűnő szeretnél lenni az év utolsó napján, ajánljuk figyelmedbe ezt tüdndöklő, fénylő s ragyogó lábbelit. A világítós cipő egyébként még a jó öreg ’90-es években jött be, aztán sokáig hírét se hallottunk, most azonban ismét reflektorban tündököl.
     
    Világítós cipellő
     

    Elrettentő karácsonyi pulcsik

    Az utóbbi években lett trendi a ronda nagypapa pulcsi és persze a kardigán. Ugye van az a szint, ami annyira béna, hogy már menő. Most a csúnya pulcsik ünnepi, illetve zenei kiadása következik. Véget nem érő karácsonyi estebédekre kifejezetten ajánluk.
     

    Szilveszteri csillámszakáll

    Ez az a viselet, amihez nehéz bármit hozzáfűzni. Egy biztos, ha valaki ezzel külemmel jellenne meg egy bulin, az azonnali kiátkozást vonna maga után – persze, ha szóhoz tudna bárki jutni a röhögőgörcstől. Azért egy próbát megér…
     
     

    Mesebeli cipő az űrből

    Ez a cipő egyszerre futurisztikusl, diszkós és misztikus, egy szó mint száz: zseniális! A termékre a Szia+ nevű budapesti tervezői boltban leltünk rá, nem lehet otthagyni...
     
     

    Tükortojás zokniból

    Egy magassarkú cipővel miniszoknyához egy igencsak szemtelen húzás felhúzni. Szintén a Szia+ kínálatából